loading...

Siap Naik Helikopter! – Blogger Ini Dikecam Dakwa Hidup Susah Awal Perkahwinan, Ini Penjelasan Dia..

Siapa yang selalu blogging terutamanya zaman awal 2000 dulu mesti kenal Yuyu Zulaikha. Wanita kecil molek ini merupakan blogger yang agak popular dan mempunyai ramai pengikutnya yang tersendiri. Semalam kami ada siarkan artikel mengenai status yang dimuatnaik oleh Yuyu tentang kesusahan yang dialaminya waktu mula-mula melangkah ke alam perkahwinan. Antara point yang disebutkan, Yuyu dan suami pernah tidur diatas toto pemberian ibu mertua dan tetamu terpaksa duduk bersila jika bertandang kerana rumah mereka tiada sofa.

Artikel berkaitan: Susah Di Awal Perkahwinan, Ini Cara Wanita Ini Kekalkan Kebahagiaan Rumahtangganya…

Walaupun status tersebut dikongsi untuk tujuan pengajaran, namun Yuyu dikecam ramai netizen yang mengenali dirinya sebagai blogger popular. Apatah lagi dengan gambar perkahwinan mewah dan pakaian-pakaian mahal yang sering digayakan oleh Yuyu terpapar di akaun laman sosialnya, sampai ada yang mengatakan wanita ini susah di awal perkahwinannya kerana telah berhabis untuk buat wedding grand dan beli barang mewah!

Terpanggil untuk menjelaskan situasi ini, Yuyu memuat naik status baru untuk menjernihkan keadaan sebelum makin parah dan mengelakkan spekulasi negatif netizen tentang perihal gaya hidupnya yang dianggap ‘mewah’. Apa katanya?

Tidur Atas Toto, Kisah Lama…

Disponsor Sebab Blogger

Income Blogging Pernah Tergendala…


Sumber: Yuyu Zulaikha

0 Response to "Siap Naik Helikopter! – Blogger Ini Dikecam Dakwa Hidup Susah Awal Perkahwinan, Ini Penjelasan Dia.."

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close